HTML

Tóth Tibor blogja

Nemrég kezdtem network marketinggel foglalkozni. A blogon keresztül szeretném leírni tapasztalataim és vezetőket találni a csapatomba!

Bővítjük a vállalkozásunkat! Munkatársakat keresek!

Friss topikok

Archívum

Főszerepben a Network Marketing és még sok más!

2010.11.07. 22:44 tibor2

Mi az MLM?!

Címkék: munka ukrajna pénzkereset

MLM, na de mi is az!

 
Mit is jelent valójában az MLM?
Ez egy sok évtizede kialakult iparág melyben a cégek termékforgalmazókon keresztül juttatják el termékeiket a vásárlóhoz. Nem költenek milliókat reklámokra, hanem az erre szánt pénzt a tagok közt osztják szét. Maga az MLM legális dolog viszont sokan összekeverik a tagok beszervezésén alapuló pilótajátékokkal. Egy igazi Multi Level Marketing cégnél sosem az üzletbe általunk belépett emberek után kapjuk a pénzt, hanem a termékek kiskereskedelmi és nagykereskedelmi áruk közötti árrésből, valamint az általunk felépített termékforgalmazói csoport eladásai után a csoportforgalomból kapunk egy meghatározott százalékot (ezek minden cég marketing tervében meg vannak határozva).
Miért érdemes belevágni?
Nagyon sokan kilátástalan anyagi körülmények között élünk. Kis korunkban mindenki sportkocsikról, utazásokról és szép nagy házakról álmodoztunk. Viszont ezeket az álmokat, ahogyan növünk az iskola, az egyetem és a leendő éhbérért güriztető munkahely mind szertefoszlatja. Mindannyian szeretnénk a saját magunk főnöke lenni egy jól menő cég tulajdonosa ként, nem?. Az MLM cégek pont ezt a szabadságot képesek megadni. Egy csekély regisztrációs díj után (van ahol nincs is, de ott már valami nem kóser) egy komplett vállalkozást kapunk kézbe. Azért érdemes így vállalkozni, mert  sokkal kevesebb pénzbefektetésből el lehet kezdeni, kész terméket kapunk, mindezek mellett nem kell üzlethelyiséget bérelni és a bonyolult papírmunkával bajlódni, mivel ezeket a cég intézi.
Mennyit lehet vele keresni?
Sokan azzal kecsegtetik a jelöltjeiket, hogy semmit nem kell tennie és jön a pénz, majd ők mindent megcsinálnak helyette, stb hülyeség. El árulok egy titkot és bizony csalódni fognak sokan: ez egy szemen-szedett hazugság! Létezik olyan, hogy valakit a semmiért fizetnek? Nem!
Annak a bizonyos szponzornak is van feladata aki által csatlakoztál: megismertet a termékekkel, a cég arculatával, segít az indulásban. De, hogy ő toborozzon embereket és felépítse a te üzleted, arra ne is számíts. Ilyen nincs. (ja és megjegyzem, hogy általában az ilyen haszonlesők keltik rossz hírét az iparágnak) Egy szponzor mindenkivel szívesen együtt dolgozik, aki időt és energiát áldoz rá és szeretne sikeres lenni. Rengeteg kiváló cég van, ahol szép összegeket lehet keresni, de ezért bizony neked is meg kell dolgozni. Egyszerűen bemutatod az üzletet és a termékeket a jelöltjeidnek és kész. És ez a lényeg, ha egyszerűen csinálod, hogy az másolható legyen és ugyanerre megtanítod az alsó vonalad,  bárki utánad tudja csinálni és nagy hálózatod épül.
Az MLM-be bárki belekezdhet, nem számít, hogy rossz tanuló voltál, nincsenek olyan ismerőseid, akiket ez érdekelne (ők szép lassan felbukkannak az életben) vagy éppen kevés időt tudsz rászánni.
Egy dolog viszont kell, hogy sikeres lehess: elkötelezettség saját magad iránt, hogy az álmaid után eredj és mindegyiket megvalósítsd. Olyan elkötelezettség kell, hogy nem szabad menekülő utat hagynod, mert akkor már nem fogod kellő odaadással csinálni.
Szeretném elmondani, hogy üzlettársakat keresek, akikkel együtt érhetünk el sikereket és magas bónuszokat. Leginkább kárpátaljai emberek jelentkezését várom, hogy közösen használhassuk ki az MLM által felkínálkozó óriási lehetőségeket.
Ha változtatni akarsz az életeden ne habozz, keress meg, én segítek!
Elérhetőségeim itt találod!


(Komáromi Miklós egy kiváló szakmabeli a blogjában már közzétette a leges legegyszerűbb hálózatépítési módszert, itt elolvashatod.) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothtibor.blog.hu/api/trackback/id/tr482432398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása